InfographicMonday: Wat voor mensen zitten er op Google+, brand loyalty & fans

InfographicMonday: Wat voor mensen zitten er op Google+, brand loyalty & fans

Waar Google+ in juli nog het snelst groeiende sociale netwerk ever was, is het bezoek sinds medio augustus dalende. Deze infographic monday een schets van hoe de gemiddelde Google+ bezoeker er uit ziet. Zo blijkt de Google+ bezoeker voornamelijk man, en zitten zij in veelal technische beroepen en zijn relatief vaak zelfstandig. Verder twee grafieken over brand loyalty (hoe belonen & berekenen) & de anatomie van een fan. Als laatste een infographic die ingaat op hoe de laadtijd van je website je bezoekers en performance beïnvloedt.

Google+ Killer Facts & Statistics

Calculating Lifetime Value: A Case Study

Through Thick And Thin: How Brands Reward Loyalty

The Anatomy Of A Fan

How Loading Time Affects Your Bottom Line


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Het blijft gissen, maar het bericht over de daling is van 1 september. Inmiddels is Plus open en wordt er gesuggereerd dat het aantal nieuwe leden weer explosief stijgt. http://www.reelseo.com/google-plus-is-exploding/. Ik beweer niet dat het zo is, maar stellen dat het nog steeds daalt vind ik ook tricky...

  geplaatst op
 • Ik vraag mij af, of Google+ niet hetzelfde lot zal ondergaan als Microsoft Bing. Veel budget, veel promotie maar toch niet opgewassen tegen het succes van Google, de zoekmachine. Nu trekt Google denk ik zelf aan het kortste eind; de gebruikers en bezoekersaantallen zijn enorm in het begin, wat mij logisch lijkt, maar om een serieuze concurrent van Facebook te worden; dat geloof ik niet zo.

  Zelfs niet als Facebook ergens een keer een enorm veiligheidslek heeft. Je kunt zelf wel denken: ik ga Google+ gebruiken i.p.v. Facebook, maar 'al' je connecties, moeten dit ook doen, anders zit je daar maar 'relatief' alleen op Google+, terwijl je connecties op Facebook blijven :-)

  Wellicht dat ze (Google+) wel op een gegeven, omdat het zo groeit en niet door een bepaalde strategie, een social network gaat worden voor een bepaalde groep mensen, zoals misschien IT'ers inderdaad.

  geplaatst op
 • @zbdigitaal
  Klopt. Ik las op de site van Jeff Bullas ook dat de Google+ registraties zijn toegenomen. Google Growth Explodes. Het verschil tussen accounts vs. bezoek verschilt wel enorm denk ik.

  geplaatst op
 • Ondanks lid te zijn van andere socialmedia toch maar even een kijkje nemen ;-)
  http://www.euprijzen.nl/ is ook lid nu.

  geplaatst op
 • Google+ Total Population

  72% men
  28% female
  20% other (?!)

  72 + 28 + 20 = 120 (?!)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.