SlideshareReview (100): Alles draait . . .

SlideshareReview (100): Alles draait . . .

Duizenden presentaties bekeek ik voor u; de lezer van Marketingfacts. Deze honderdste SldeShare review kan bijna niet anders zijn dan in de vorm van een korte presentatie.Minder flitsend dan de meeste presentaties van social media goeroes en reclamebureaus die ik voor u selecteerde. Maar wel conform de belangrijkste eis om tot het selecte gezelschap van hier geplaatste presentaties te behoren….

Alles draait om


Hou het eenvoudig!

  • De beste presentaties zijn kort.
  • De beste presentaties vertellen eigenlijk maar 1 boodschap.
  • De beste presentaties zijn visueel aantrekkelijk. Een goede tekst? Die moet niet op de slides staan, maar uitgesproken worden.

En de inhoud van de presentaties die ik telkens uitkoos: social media, (e)-marketing en hoe maak je een goede presentatie. En natuurlijk veel presentaties over mijn eigen stokpaardje: innovatie en creativiteit.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Wellicht geen gewenste reactie, maar vooor die 100e presentatie had het er wel wat beter uit mogen zien. Vooral als je het over eenvoud hebt. M'n hoofd half moeten draaien om de kern van een slide te lezen hoort daar volgens mij niet bij?

    geplaatst op
  • @ R Sebastian Punt. Maar de eerste zin had natuurlijk moeten zijn: proficiat met deze 100e aflevering ;)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.