Dierendag 2010: Proefdiervrij homepage take-over op Nu.nl

Dierendag 2010: Proefdiervrij homepage take-over op Nu.nl

We blijven consequent maar zie deze posting vooral ook een beetje in een principiële ‘ook-wij-geloven-in-een-betere-wereld’ context: Proefdiervrij heeft vandaag op 4 oktober, het is Dierendag, de homepage van Nu.nl overgenomen met een leaderboard, buttons en skyscrapers. Er sterven nog steeds honderdduizenden dieren aan dierproeven ieder jaar en daar kun je wat aan doen doen door donateur te worden (als je tenminste gelooft dat er goede alternatieven zijn voor dierproeven). Zo’n homepage take-over is normaal gesproken niet goedkoop op Nu.nl, misschien hebben bij Proefdiervrij wel een mooi dealtje kunnnen maken.

Meer homepage take-overs bekijken? Check die van Toyota. Of die van Google Chrome. Of bijvoorbeeld die van Telfort. Of deze, van de BMW X1. En deze: “NU.nl verkoopt homepage aan Vodafone”.

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Dit is geen eenmalige actie van proefdiervrij. Dit doen zij elke eerste maandag van de maand om 12:00 stipt ook, tegelijk met de test van het luchtalarm/sirene. Die combinatie vind ik erg sterk, afgezien of ik het met hun boodschap eens ben.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.