Marja Ruigrok: Stel vragen aan je netwerk, maar deel ook vooral je kennis

Marja Ruigrok: Stel vragen aan je netwerk, maar deel ook vooral je kennis

Marja Ruigrok, oprichter en eigenaar van Ruigrok Netpanel (een fullservice marktonderzoekbureau, gespecialiseerd in online en kwalitatief marktonderzoek. Ruigrok is een succesvol ondernemer, die in 2010 ook de politiek in gaat (VVD-raadslid gemeenteraad Amsterdam). Hoe heeft zij in 18 jaar haar bedrijf opgebouwd? Waar is ze tegen aan gelopen? Een belangrijke factor voor Ruigrok was het opbouwen van een sterk netwerk, om kennis te vergaren van andere ondernemers, maar vooral ook om alle kennis te delen. Hieronder de video:


Elke week presenteert ACE.TV een succesvolle en inspirerende ondernemer, die zijn/haar hun opleiding aan een Amsterdamse hogeschool/ universiteit (UvA, Vu, HvA, INHolland) heeft gevolgd. ACE.TV biedt inzicht in de ups en downs van ondernemerschap, en geeft tips, aanbevelingen en inspiratie. ACE.TV wordt in opdracht van CASE geproduceerd door Talk&Do.TV. Videoproductie en Interview: Edo van Santen. Opnamedatum 09/12/2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.