Viral Friday: M.I.A, Born Free

Viral Friday: M.I.A, Born Free

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor M.I.A, Born Free. Brits artiest M.I.A.  heeft een nieuw nummer uit, Born Free, en de begeleidende video is nogal schokkend en (dus?) zeer viraal. Op plek 2, BlackBerry 6 Sneak Peak. Research in Motion, fabrikant van de BlackBerry, zal eind dit jaar het nieuwe BlackBerry operating system onthullen. Hier alvast de sneak peak. En Heineken’s Men With Talent maakt de top 3 deze week compleet.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Over viral marketing gesproken; Leuke stunt van Aegon mbt Ajax:
    http://www.hartvoorajax.nl/

    geplaatst op
  • @Marco Zeker leuk! Aegon is sowieso best goed bezig met online media heb ik het idee, vond de campagne waarin mensen op YouTube filmpjes allerlei financiële termen inzichtelijk konden maken ook niet verkeerd.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.