Foto’s online tuesday #5: Online Video

Foto’s online tuesday #5: Online Video

Remco Bron (Yubby.com), Mascha Driessen (YouTube Benelux) en Ronnie Overgoor (Blueshots.tv) maakten er gisteren in een stampvol Felix Meritis een prachtige avond van tijdens de vijfde editie van online tuesday. Bron met een stand van de facts vol met de facts & figures van online video, YouTube over de roadmap van YouTube naar effectieve online advertising via online video en Ronnie Overgoor over zijn kindje: televisie niet voor de massa met Blueshots.tv. Hieronder de foto’s, en een presentatie van Overgoor. Een videocompilatie van VideoLogic volgt.

De presentatie van Remco Bron zal binnenkort op Zoomz.nl en Marketingfacts te vinden zijn. Zie voor een impressie van de avond in tekst ook dit korte verslag van IAMblog.nl. Ook als je zoekt op Twitter met #onlinetuesday krijg je een aardige indruk van de avond. Hieronder de presentatie van Ronnie Overgoor:

 

Foto’s: Daniel Muñoz-Sheridan (DQ&A).


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.