10 Minuten podcast :: Verdien 8.129,99 euro in 10 minuten

10 Minuten podcast :: Verdien 8.129,99 euro in 10 minuten

‘Readers are leaders…’ Daarom in deze 10 Minuten podcast van Dirk Johan Klanker en Jeroen de Bakker -in een razend tempo- samenvattingen van boeken (klassiekers) die je eigenlijk moet lezen maar waar je niet aan toekomt. Klik hier om de nieuwe 10 Minuten te beluisteren.

Aan de orde komen: ZAG van Marty Neumeier, The Circle of Innovation van Tom Peters, Groundswell van Charlene Li & Josh Bernoff, The Tipping Point van Malcolm Gladwell, Made to Stick van Chip & Dan Heath, The 4-hour Workweek van Tim Ferris, Getting Things Done van Dave Allen, Hoopla van Crispen Porter + Bogusky en A Technique for Producing Ideas van James Webb Young. Allemaal boeken die essentieel zijn om klaar te zijn voor het nieuwe decennium.Deze podcast levert overigens 8.129,99 euro op. Luister tot het eind en dan is wel duidelijk waarom….

Als dit niet genoeg is, neem dan contact op met DJK Infotainment en maak gebruik van de speed read talenten van Dirk Johan Klanker himself ;-).

Eerdere uitzendingen van de 10 Minuten podcast zijn:


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Tegen het in de podcast genoemde uurtarief hebben deze 10 zinloze minuten mij 25 euro gekost in plaats van dik 8000 opgeleverd...

  geplaatst op
 • @pelle Goed dat je reageert. Wat bevalt je niet? De selectie van boeken? De samenvattingen? Specificeer svp je kritiek. Dan kunnen we er wat mee.

  geplaatst op
 • Als je zo snel door een stapel boeken gaat, dan boeit het voor geen ene meter. Pak liever gewoon 1 boek dat je bespreekt, of 2, in die 10 minuten. Dit lijkt meer een 'hoe prop ik zoveel mogelijk informatie in die 10 minuten, zodat het je theoretisch nog meer geld kan besparen als je de 10 minuten helemaal afluistert'. '

  geplaatst op
 • @pelle Duidelijk. We willen graag de essentie van een aantal essentiële boeken aanstippen... Is een andere insteek . Jouw insteek kan ook, maar is een andere

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.