Weekoverzicht Webanalisten (79): Terugblikken en voorspellen

Weekoverzicht Webanalisten (79): Terugblikken en voorspellen

Webanalisten zoeken websiteAan het begin van 2009 heb ik (samen met enkele lezers) mijn verwachting uitgesproken met betrekking tot webanalytics in 2009. Nu zal ik bekijken of er iets van deze voorspellingen is uitgekomen. Dit is natuurlijk vrij subjectief, omdat ik niet weet welke ontwikkelingen zich binnen andere bedrijven hebben voorgedaan, maar er zaten enkele goede voorspellingen (zoals de ontwikkelingen van Google Analytics en de discussie rondom privacy), maar ook enkele missers tussen (zoals een volledige integratie van analytics en CMS). Daarnaast is natuurlijk de vraag: wat gaat er gebeuren in 2010? Dit komt volgende week aan bod, maar ik wil jullie wel al vragen om je eigen voorspellingen achter te laten.

Wekelijks geeft Webanalisten.nl hier op Marketingfacts.nl een samenvatting van het belangrijkste nieuws op haar website. Webanalisten.nl bevat informatie en praktijktips uit de webanalyse en marketing optimalisatie wereld. Webanalisten.nl informeert je niet over hoe je bezoekers naar je website krijgt, maar juist hoe je zorgt dat je (meer) waarde uit het bezoek haalt! Door deze wekelijkse samenvatting van belangrijkste artikelen blijf je ook via Marketingfacts.nl op de hoogte.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.