Wintersporters.nl en Eurorelais.nl reiswebsites van het jaar

Wintersporters.nl en Eurorelais.nl reiswebsites van het jaar
, rubenbos.co
@rubenbos

{title}Een jaar geleden vroeg ik aan Martijn van Erp wat volgens hem de ‘gouden regels’ voor web 2.0 ondernemers waren. Lees ze nog eens na, want zijn Wintersporters.nl is uitgeroepen tot informatieve reiswebsite van het jaar. Eurorelais.nl won de prijs in de categorie transactiegericht.

Maurice De Hond was juryvoorzitter van de door Travelution georganiseerde verkiezing. De vakjury bestond uit Tina Gremmen (NS HiSpeed), Robbert Jan Meerpoel (Holiday Cars) en Wim Smit (Tsi Solutions). Martijn van Erp is blij met de erkenning: “Dit is een project dat helemaal is ontstaan uit passie. We hebben altijd bewust gekozen om de website niet te doordrenken met sponsoring en onafhankelijk te blijven. Bezoekers zien dat.” Beide websites, gefeliciteerd! Disclaimer: Zelf ben ik betrokken bij vakantiegangers.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Wintersporters.nl is inderdaad een erg goede site. Ik gebruik het elk jaar om een nieuwe bestemming uit te zoeken, ook omdat ze voor zover ik weet, geen noemenswaardige concurrentie hebben als het gaat om het vinden van een vet wintersportgebied.

  geplaatst op
 • Het is een super team dat met veel passie aan de website werkt.
  Geweldig!

  geplaatst op
 • Disclaimer: Zelf ben ik betrokken bij eurorelais vakantiewoning

  (en wel ff blij dat we de non www versie redirecten...)

  geplaatst op
 • @Simme, Vakantiegangers.nl is van Milq, net als Wintersporters.nl vandaar de disclaimer! Gefeliciteerd!

  geplaatst op
 • Buitengewoon goede websites, waar vele reispartijen nog van kunnen leren!

  Gefeliciteerd!

  geplaatst op
 • Van harte Wintersporters.nl! Ik heb enkele keren mogen zien/ervaren hoe echte wintersport freaks/fanatics een prachtig portal aan het bouwen waren. Een bevestiging van wat ik al wist! Een top site!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.