10 jaar Strandvolleybal.net: 22 augustus Wijk aan Zee

10 jaar Strandvolleybal.net: 22 augustus Wijk aan Zee

{title}Zomerse sferen, de laatste dagen. Mooi bruggetje naar een zomerse aankondiging. Op 22 augustus 2009 vindt alweer voor de 10e keer Strandvolleybal.net plaats in Wijk aan Zee. ‘Het enige outdoor event van, voor en door de Nederlandse Internet Beau Monde!’ schrijft organisator Govert van Eerde (ex-Tapps, sponsort nu met Brandfield.com) op de site én in de uitnodiging die er binnenkort uitgaat. Met trots mag Marketingfacts.nl zich mediapartner noemen, dat betekent dat we ook een team zullen formeren (max. 10) en zullen meedingen naar de hoofdprijs.

De tiende editie belooft een geweldig feest te worden. ‘Waren jullie al iets gewend van ons, dit jaar is er veel meer. De meest spectaculaire strand- en wateractiviteiten (ja ja, op veler verzoek zijn de blokarts ook weer terug!), we lunchen en BBQ-en natuurlijk weer met z’n allen en de lekkerste tracks knallen uit de speakers,’ schrijft de organisatie enthousiast. Hieronder wat meer informatie:

{title}

Steun Earth Water


Deelname aan het toernooi kost net als vorig jaar € 1250,00 (excl. BTW) per team. Van de inschrijfkosten van alle deelnemende teams gaat € 250,00 (per team) naar Earth Water.

Van alle sponsoropbrengsten doneert de organisatie nog eens 50% aan Earth Water. Sponsoren investeren dus direct in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Vorig jaar kon de organisatie al in totaal € 50.000,00 doneren

Inschrijven

Je kunt je team hier registreren. De eerste 50 teams die zich voor 10 juli aanmelden ontvangen 22 augustus een jubileumtaart en 10 Corona’s. Onder alle teams die alle namen van hun spelers voor 10 juli hebben doorgegeven verloot de organisatie ook nog eens 50(!) toegangskaarten voor het BRANDFIELD.COM VIP DECK. Neem hier contact op
met de organisatie.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Erg mooi evenement weer! En een nieuwe ontdekking gedaan, want verder op in Wijk aan Zee op de noordpier zag ik een aantal mensen druk blokarten over het brede strand!

  Blijkt een compleet verborgen stukje strand nog achter Wijk aan Zee te zitten compleet met strandtenten en surfwinkel. HotZone verzorgt hier het evenementengedeelte en hier moet je dus ook zijn voor het blokarten.

  Leuk om op zo'n dagje uit nog wat nieuwe ontdekkingen te doen! Wederom een geslaagd evenement.

  Gr. Bart

  geplaatst op
 • Euh, "Bart". Het evenement was toch afgelast? Mooi dat jij er WEL van genoten hebt!

  geplaatst op
 • Hahaha; vandaar dat ik het niet kon vinden! Ik beken; heb inderdaad niet van het evenement genoten en ben in mijn zoektocht alleen maar bij de Noordpier uitgekomen... desalniettemin een mooie dag gehad!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.