• Mobile
  wordt gesponsord door

Hoe spendeer je $34.000 in een uurtje shoppen bij de Sony Store bij CES 2009?

Hoe spendeer je $34.000 in een uurtje shoppen bij de Sony Store bij CES 2009?

Je kijkt naar het De laatste Sony innovaties video kanaal.

Ik had nog wat tijd over dus ik liep even de Sony Style design store in bij het bekende Cesar’s palace. In mijn enthousiasme gaf ik in 2 uur zomaar rond de $34.000 uit aan nieuwe LCD TV’s, projectors, stereo’s, e-books, roze laptops en andere leuke gadgets. Hoezo Crisis?

In dit filmpje zie je voorbij komen de 70-inch Bravia XBR LCD TV, de Bravia SXRD 1080p projector, de Playstation 3 blu-ray disc remote control, de Reader Digital Book, de knalroze Vaio CS laptop, een LCD TV van slechts 9,9 mm dik (dunste ter wereld) en de Vaio CP1 wireless photo frame die je foto’s direct van Flickr laat zien. Ik heb het aangevuld met reviews en andere informatieve filmpjes over deze producten die je allemaal kan terugvinden in het Dik kanaal.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Jeetje...Zijn er nog veel meer mensen als jij denk je?

  geplaatst op
 • @petra ik denk dat ik er een item van maak vandaag om mensen te interviewen of zij zelf, of hun klanten minder besteden aan tech gadgets en wat ze eraan gaan doen.

  Dus... ik ga het onderzoeken :-)

  geplaatst op
 • stoer ..

  geplaatst op
 • @ Vincent

  wat kun je vertellen over de opkomst van draadloos HDMI? En draadloze fotolijstjes...wilde laatst eentje kopen voor mijn ouders zeiden ze dat er een draadje aan zit...dat is een beetje nerd...verkoper zei dat Philips er 1 heeft die wel 1 uur op een accu kon...

  geplaatst op
 • Heb je wel tijd om al die leuke gadgets te gebruiken?

  geplaatst op
 • Leuke promotie voor Sony; heeft het er iets mee te maken dat Sony jouw had uitgenodigd voor de CES in Vegas?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.