Ford op zoek naar de internet savvy vrouw

Ford op zoek naar de internet savvy vrouw
, ING Groep
@evr

Ter promotie van de Ford Fiesta Cool met airco, heeft Ford België een campagne gelanceerd gericht op de jonge, internet savvy vrouw die zich graag laten verwennen en verzorgen. Via een online game, ontwikkeld door Ogilvy en The Parking Lot worden ze uitgedaagd de stoere Zweedse bink Kalle Hötson in zijn sauna zo hard te laten zweten dat hij wil afkoelen in de Fiesta Cool. Hoewel het geheel gebaseerd is op de bekende ‘Subservient chicken’ van Burger King uit 2004, is het niet een regelrechte kopie.

Soms worden de opdrachten mopperend door Kalle uitgevoerd maar vaak vraagt hij ook om hulp. Je zult dan zelf een opdracht moeten uitvoeren al dan niet onder tijdsdruk, die je eindscore bemoeilijken.
Wie er in slaagt Kalle Hötson het snelst op zijn kookpunt te krijgen, verdient een weekendje Beauty & Welness en mag zich daarvoor verplaatsen met een gloednieuwe Fiesta Cool.

Terwijl de heren (?) het spel al aan het ontleden zijn, ben ik wel benieuwd wat de vrouwelijke lezers van Marketingfacts vinden van de hele campagne!


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Tip voor de dames:
  striptease
  basic instinct
  ;-)

  geplaatst op
 • Ik vind vooral "val dood" erg leuk!

  @Erik
  Heb je er rekening mee gehouden dat er misschien homosexuele MF lezers bestaan? maaruh, hij is cute ;-)

  geplaatst op
 • @Annet: aan dat laatste heb ik zeker gedacht, maar nadat artikel al live stond, dus neem 'heren' en 'vrouwen' even niet al te letterlijk in mijn artikel. Overigens heb ik een homosexuele vriend al erg blij gemaakt vanochtend, zeker toen ik hem paar commando's mailde ;-)

  geplaatst op
 • handstand al geprobeerd?

  geplaatst op
 • Kalender
  chinees
  acteur

  iets anders gevonden??

  geplaatst op
 • scheren kammen bril handdoek buik >>> GSM = ZEKER DOEN !!!

  geplaatst op
 • probeer kloten is hahahahhhahahahhaahah

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.