De Cebit komt er weer aan!

De Cebit komt er weer aan!
, ING Groep
@evr

{title}Over een maandje wordt de CEBIT weer gehouden in Hannover. De eerste beursdag ben ik ook van de partij dankzij Hans Mestrum. Hans plaatste 15 december vorig jaar een berichtje over Bloggen voor PaceBlade, de tablet pc’s van Tulip. Ik gaf toen als reactie dat het wellicht een leuk idee was om een aantal bloggers de mogelijkheid te bieden op de CEBIT een paceblade een dagje te mogen lenen om te kunnen bloggen.

Hans reageerde enthousiast en mailde mij begin februari met een mooi aanbod. Gesponsord door Tulip ben ik dit jaar dan ook op de Cebit en zal ik een artikel schrijven voor Marketingfacts vermoedelijk dus op een paceblade. Benieuwd hoe dat zal bevallen. Wellicht dat ik het ook live kan plaatsen.

Wie gaat er nog meer naar de Cebit en welke zaken mag ik niet missen volgens jullie? Hall 9 (Future parc) zal zo’n beetje het eerste zijn dat ik ga bezoeken.


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Ik wil heel graag weer. ben zeer benieuwd naar de mate van internet gerelateerde zaken. Met name CRM systemen die online services bieden en natuurlijk allerlei online tools voor de meest uiteenlopende zaken. Ben ook benieuwd naar europese SEM bedrijven en natuurlijk: de mobieltjes sectie en microsoft sectie en alles wat daar bij hoort.

  Ik ga de website nog ff doorspitten.

  geplaatst op
 • Cebit. Tja, er is zoveel te zien. Zelden zoveel mooie vrouwen op 1 plek gezien.. dus als je gaat, dan is mijn tip: boek een hotelletje en ga ´s avonds de stad in :-)

  geplaatst op
 • @Addy: Haha, ik zit inderdaad de nacht er voor in een hotel. Ik wilde eens uitgerust de beurs op gaan, maar nu ik dit lees ;-))

  geplaatst op
 • @erik: gaat ons dinertje toch nog de soep in ;-)

  geplaatst op
 • @Erik: Eén grote snoepwinkel is het! TIP: de Sony Ericsson stand ;-)

  geplaatst op
 • Zullen we afspreken dat we volgend jaar geen taferelen zoals bij Ramon en Simone krijgen bij de Cebit-gangers? Have fun!

  geplaatst op
 • Erik, ik ben daar ook. Met dezelfde PaceBlade, maar dan een dagje later. Ik heb er al zin in.

  geplaatst op
 • Zal er dit jaar ook bij zijn... 19 - 21 maart. Mensen die graag willen netwerken of een stapje zetten in het nachtleven van Hannover, contact me! ;-)

  geplaatst op
 • Ik heb weer een bus geregeld en trendwatcher Richard Lamb die ons bijpraat over de allerlaatste gadgets en trends. Als je het leuk vindt om met een groep ict professionals op 18 & 19 maart a.s. mee te gaan kijk dan snel even op onze site http://www.handelsroute.nl

  Groetjes - Hessel van Oorschot

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.