Jim Stolze geeft voorspellingen voor 2007 in Marketing Podcast

Jim Stolze geeft voorspellingen voor 2007 in Marketing Podcast

Jim Stolze heeft de eerste marketingpodcast van 2007 (mp3) online staan. Het is inmiddels de achtste aflevering waarin Jim dit keer terugblikt op 2006 aan de hand van een aantal lijstjes en vooruit kijkt naar 2007 met een aantal bijdragen van collega-podcasters. En voor wie Jim’s podcasts nog niet kent, zeker even luisteren!


Geplaatst in

DelenEr zijn 15 reacties op dit artikel

 • Ha die Marco,
  Ik opende zojuist mijn RSS-reader en zag twee nieuwe berichten op Marketingfacts. (And one had my name on it).

  Daar moest ik serieus van blozen. Ik hoop dat jouw lezers zich vandaag of morgen als ook als "luisteraar" ontpoppen en dat zij de podcast evenveel waarderen als ik de postings op MF :-)

  Uiteraard sta ik open voor alle suggesties en ideeën voor de toekomstige afleveringen en interviews!

  Groeten, Jim

  geplaatst op
 • @Jim,
  Is het niet handig om je bezoekers een odeo player aan te bieden? Zo kan men a la Youtube meteen de audio luisteren ipv van te downloaden?

  geplaatst op
 • Ha Paul,
  Bedankt voor de tip! Odeo is een mooie tool, het is alleen zo jammer dat je je -ook als luisteraar- moet registreren voordat je kunt luisteren.

  De flashplayer die Podpress (de plugin van mijn site) zelf levert, heb ik ook uitgeschakeld omdat die naar mijn mening alles behalve streaming was.

  Ik zal in ieder geval in de linkerkolom een link/button opnemen naar de Odeo-player, dan kunnen bezoekers zelf bepalen welke tool ze gebruiken.

  Nogmaals bedankt :-)

  Jim

  geplaatst op
 • @Jim,
  Registratie is niet nodig: Luister maar

  geplaatst op
 • @ Paul: weer wat geleerd :-)

  De Odeo-player staat nu standaard op elke pagina onderaan in de rechterkolom!

  geplaatst op
 • @Jim,
  Erg cool! Ik heb op de eerder gegeven link ook een player van Jeroen Weijering geplaatst. Wordt ook veel gebruikt op het internet. Kijk maar even of je dat wat vind.

  Die Odeo player incl. playlist op je site staat in ieder geval erg stoer ;-)

  geplaatst op
 • Ziet (ehh hoort) er allemaal goed uit!

  Paul, is het ook mogelijk om zo'n player hier op Marketingfacts te installeren aan de rechterkant waarbij ik aan de achterkant muzieknummers en podcasts (incl. die van Jim) in de playlist kan hangen? Beetje muziek, beetje infotainment en dat iedere dag of week anders. Soort van Marketingfacts radio dus.

  Aan video wordt overigens nog steeds gewerkt maar het loopt allemaal wat minder snel dan we hadden verwacht.

  geplaatst op
 • Hey Jim,
  Laat ik me even richten op de inhoud en niet op de techniek: leuk dat je met je podcasts verschillende ontwikkelingen op een rijtje zet en hier je eigen licht over laat schijnen. En om eens iets meer van je te horen dan het jaarlijkse rondje terugblikken en vooruitkijken! :-)

  geplaatst op
 • Marco, dank voor de tip
  en
  Jim, complimenten voor de podcast.

  geplaatst op
 • @ Sint: Leuk je hier te zien, en natuurlijk houd ik de Startpagina/ilse voorspellingen vast tot 12 mei a.s.!

  @ Fred: dank voor het compliment en je aanbevelingen per mail.

  Ook heb ik van een aantal lezers/luisteraars tips gehad wie ik de komende tijd zou kunnen interviewen.
  Echt super om te zien hoe meedenkend iedereen reageert.

  geplaatst op
 • @Jim: hopelijk kunnen we op 12 mei de eerste voorspellingen evalueren ;-) Weet helaas nog niet of ik dit jaar van de partij ben. Kiezen tussen Startpagina en Formule 1 is elk jaar opnieuw moeilijk...

  geplaatst op
 • Beste Marco, Jim,

  Marco! Leuk zo'n artikel. Lees ik dan en ga direct luisteren. Tot mijn verbazing hoorde ik mezelf ook gequote en ging natuurlijk reageren. Maar toen wilde ik een AudioReactie achterlaten want dat was slechts een mouseclick away met een Java applet. En toen begon de ellende want ik ben nu al 1.5 uur bezig om deze audio reactie faciliteit te installeren. Lees verder als je de bleeding edge ellende wil horen.

  Vincent

  Allereerst mijn enthousiaste reactie:
  marketing-postcast


  Beste Jim,

  Leuk om je podcast te horen. Is de eerste keer dat ik me kan herrineren dat ik gequote wordt.
  Je voorspellingen voor 2007 voor de reclame wereld onderschrijf ik inderdaad.

  Ik zie ieder mediabureau rondspeuren om zoekmachine advies bedrijven op te kopen.

  KPN heeft zich net gereorganiseerd om Media en infrastructuur op te splitsen. Ludolf rasterhof is daar nu directeur Media en heeft verantwoordelijkheid voor het verkopen van de verkopen van alle multichannel reclame en inkoop van Media voor alle kanalen die ze hebben. Kun je ook op wachten tot die zich verder gaan ingraven.

  Maar arme arme reclame? Ze moeten zich de komende tijd flink omvormen om de nieuwe media erin op te nemen maar reclame met de bewuste 2.0 consumenten en de vele verschillende getargette kanalen wordt zo ingewikkeled dat reclame bureaus de komende tijd enorm gaan groeien. Creatieve Concepten en kennis van de interactieve reclame wereld zijn meer nodig dan ever.

  Ok mischien is het iets van voor zo’n reclame congress presentatie: “Kijk eens je buurman aan de linkerkant, en naar je buurman aan de rechterkant. Eens van jullie zal niet meer nodig zijn over 3 jaar omdat je je niet meer hebt kunnen aanpassen. De helft zal wel verdwijnen of opgeslokt worden terwijl de andere gigantisch gaan bloeien”.

  Groet,

  Vincent Everts "

  So far ging alles PRIMA. Maar toen wilde ik het nog een keer toelichten met de audio-commends sectie. Ik ben al sinds 5.30 uur bezig en het is nu 7 uur. Ik moet een KOLOM schrijven in plaats van dit soort dingen doen.

  "Beste Jim,

  Ik probeerde een audio commentaar achter te laten want jouw Java applet vond ik erg uitnodigend. Nou dat heb ik geweten. IE 7 gaf een foutmelding. “Helaas werkt dit object niet op deze pagina”. Dan maar firefox op mijn nieuwe computer geinstalleerd (ik gebruik nog activeX zaken die ik voor mijn website nodig heb), installatie van runtime Java ging helemaal mis en ik moest mijn computer rebooten (met 40 schermen open) . Is natuurlijk weer mijn/microsoft/ie7/windows schuld maar kostte me alles bij elkaar wel een uur werk met veel frustatie als resultaat, terwijl ik mijn kolom voor BNR moest schrijven.

  Hierbij de link naar het audio commentaar want ik wilde het toch even kwijt . De kracht van de noodzaak tot selfexpressie leidt tot verlies van vele uren productiviteit

  Moest het uiteindelijk eerst met Audacity opnemen, vervolgens met Coffecup Ftp naar mijn eigen site uploaden en hier komt dan de mijn audio commentaar link die wellicht een paar mensen nog beluisteren.

  PFFF bleeding edge is zelden productief. Ben ik nu de enige die altijd zo'n problemen heeft?
  Ik ga dit jaar een apple kopen en eens kijken of dit nou productiever is.
  mvg

  [Frustrated]
  Groet

  Vincent Everts

  geplaatst op
 • Hallo Vincent,
  Ik waardeer het enorm dat je de moeite hebt genomen om een audio-comment én een text-comment achter te laten.

  Spijtig dat dat de nodige technische frustratie heeft opgeleverd, maar ik vermoed dat dat het lot is van de pionier :-)

  In de test-omgeving (IE en FF op MacOSX en/of XP) werkte het wel, maar op Vista is-ie nog niet door mij getest. Misschien dat dat het is.

  Ik ga er in ieder geval achteraan om ervoor te zorgen dat je de volgende keer echt "click-and-speak" kunt doen!

  Groeten, Jim Stolze

  geplaatst op
 • Jeetje, en ik dacht dat 's morgens al vroeg opstond om aan het bloggen te gaan!

  Vwb audio-comment, wellicht is mychingo.com iets voor je Jim. Ik weet dat Fred Zelders deze al een tijdje gebruikt (zie de audio-comments aan de rechterkant op zijn site).

  geplaatst op
 • Jim,

  Ik heb het gewoon op XP gedaan. Mijn vista PC is echt niet fatsoenlijk te gebruiken. Drivers Drivers Drivers. Trager dan een IBM PC van 10 jaar terug :-(
  Maar wel met IE 7

  Vincent

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.