Dag van het Interactief Talent 2007

Dag van het Interactief Talent 2007

Het laatste nieuws van het jongerenfront in interactieve media. Op 8 maart nemen de beste jonge interactieve talenten van Nederland het tegen elkaar op tijdens de Dag van het Interactief Talent 2007. De voorronde voor dit evenement gaat op maandag 22 januari van start. Aan de hand van een case, die dit jaar ter beschikking is gesteld door SOA Aids Nederland, dienen de deelnemers een concept voorstel voor een interactieve campagne in te leveren. De beste 8 inzendingen worden uitgekozen voor de DIT Masterclass.

Op deze dag krijgen de winnende teams de kans om onder begeleiding van een ervaren topcreatief hun voorstel uit te werken tot een pakkend en winnend concept. De jury bestaande uit de acht topcreatieven selecteren vervolgens de teams die hun concept in de vorm van een elevator pitch mogen presenteren tijdens de SpinAwards Day op 21 maart. De winnaar van de Dag van het Interactief Talent ontvangt de DIT Award 2007, de kans om zijn winnende concept te presenteren tijdens de SpinAwards Day en mag zich een jaar lang het beste jonge interactieve talent van Nederland noemen. En om te zorgen dat die DIT Award geen stof staat te vergaren op de schoorsteen krijgt de winnaar ook nog persoonlijke carriere begeleiding van Plan 9.

De deadline voor inschrijving is 21 januari a.s. Deelnemers kunnen zich inschrijven alleen inschrijven of als team. Meer informatie over het evenement, programma en deelname is te vinden op de site www.dagvanhetinteractieftalent.nl . De Dag van het Interactief Talent 2007 wordt georganiseerd door VEA Evolve 2.0 i.s.m. Generation Next en de stichting SpinAwards.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Misschien goed om eens een update te geven van Generation Next Marcel? Waar staan jullie nu, welke aktiviteiten zijn er al geweest en welke staan op het programma voor dit jaar?

    geplaatst op
  • Goed plan Marco, ik zal binnenkorteen post wijden aan de voortgang en de activiteiten van Generation Next.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.