Twee Nederlandse Europrix TTA nominaties

Twee Nederlandse Europrix TTA nominaties
,

Twee Nederlandse inzendingen zijn genomineerd voor de Europrix TTA, een begerenswaardige Europese multimedia prijs voor jonge producenten onder de 30 jaar. De genomineerde inzendingen dingen mee naar de Europrix Top Talent Award.

 

De twee Nederlandse inzendingen zijn resp. genomineerd in de categorieën Games en Interactive Computer Graphics. In de categorie Games is Christiaan de Rooij van Submarine genomineerd met THE TULSE LUPER JOURNEY en in Interactive Computer Graphics werd Jorik Blaas van de TU Delft/ EEMCS met ROBOTIC DANCER. Alle 21 genomineerde inzendingen kunnen online worden bekeken.

Tijdens het Europrix Top Talent Festival in Wenen zullen op 25 november de categoriewinnaars en de algehele winnaar bekend worden gemaakt. Aan de Europrix Top talent Award is een geldbedrag verbonden.

In Nederland wordt de Europese editie van de EUROPRIX Top Talent Award ondersteunt door de Stichting Europrix.nl. De Stichting organiseert sinds 2003 haar eigen EUROPRIX.nl wedstrijd voor Nederlandstalige inzendingen. De Europrix 2007 editie zal op 15 januari van start gaan.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • En dan vergeet je melding te maken dat er nog een paar andere Nederlandse nominaties zijn te bewonderen in The BOB's (via: Webdrain).

    Geen idee wie er allemaal op Marketingfacts (in de categorie Best of Corporate Blogs) hebben gestemd maar bij deze alvast dank!

    geplaatst op
  • Toen ik het bericht of de Eurorpix Top talent Award schreef had ik nog niet het persbericht van de Nederlandse blog nominaties ontvangen. Nu hang je het bericht dat Marketingfacts genomineerd is in de categorie Corporate Blogs in een reactie aan het artikeltje over de Eurorpix. Dat is veel te bescheiden, Marco. Van harte gefeliciteerd, marco en Marketingfacts.nl bloggers!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.