TomTom aan kop in Deloitte Technology Fast 50

TomTom aan kop in Deloitte Technology Fast 50
, Upstream
@marcoderksen

TomTom aan kop in Deloitte Technology Fast 50FEM Business heeft zojuist de Deloitte Technology Fast 50 gepubliceerd die vanavond in Amsterdam bekend is gemaakt. TomTom is volgens de nieuwe lijst het snelstgroeiende technologiebedrijf van Nederland, gevolgd door Zylom en Emexus.

TomTom kende een omzetgroei van maar liefst 29.519 procent. De nummer twee, gamesbedrijf Zylom, groeide met 6.413 procent en Emexus (sms-diensten) zag de omzet in de afgelopen vijf jaar met 4.063 procent toenemen. Opvallend is dat van de top drie bedrijven er dit jaar twee overgenomen werden. Zylom kwam voor 17,2 miljoen euro in handen van het Amerikaanse Real Networks (games, muziek, Real Player) en het door Unico Glorie opgerichte 2WayTraffic lijfde Emexus in.

Zie voor de complete lijst het artikel op FEM Business waar we op de zesde plaats zoekmachinemarketingbureau Traffic4u vinden. Gert-Jan, Remi en alle andere Traffic4u-ers, van harte gefeliciteerd!


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 5 reacties op dit artikel

 • Fantastisch dat we in Nederland zo'n bedrijf hebben. Het is goed om te lezen dat je niet persé in Amerika of in het Verre Oosten hoeft te zitten om succesvol te zijn. Ik hoop dat er meer van dit soort jongensdromen worden gerealiseerd. Gewoon lekker knutselen en ondernemen .)

  Wat mij betreft worden de heren voorgedragen voor een lintje!

  Groet,

  Arnoud

  geplaatst op
 • Beste Gertjan, Remi en de rest van Traffic4u,

  Ook namens Tribal van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

  Grt,

  Heini

  geplaatst op
 • Het is goed om te zien dat we in Nederland zoveel bedrijven hebben die een rol spelen in technologie. Gezien de groei in de branche had ik verwacht dat er meer zoekmachine marketingbedrijven zich hadden laten nomineren. Wellicht volgend jaar? Overigens wel jammer dat Traffic4u weer de penalties van Tribal (ook genomineerd) en Checkit benadrukt ipv over hun eigen sterktes te praten. Dat hebben ze toch niet nodig en komt niet ten goede van de branche. Juist dit soort verkiezingen kan je gebruiken voor positieve promotie, zoals de jongens van Cool Blue doen. Traffic is het enige bedrijf in de fast 50 dat zijn omzet niet heeft genoemd, navraag leverde op dat hun omzet vorig jaar 5,7 miljoen euri was. Laten we daarom vooral relativeren, in verhouding tot veel andere bedrijven in de fast 50 is dat peanuts.

  geplaatst op
 • TomTom gefeliciteerd! Een welverdiende eerste plek. Maar ook zeker felicitaties voor Zylom en Emexus en natuurlijk Tribal.

  @Eric (anoniem???):
  Gelukkig weten onze concullega's Tribal en Checkit beter! Over het stuk in de FEM, dit hebben wij niet zelf geschreven, maar is door de redactie van de FEM geschreven. Wij hebben er geen enkel belang bij dat het weer over de penalty's gaat en het was dan ook zeker niet onze insteek.

  Ik ben erg trots op ons resultaat, iets waar wij hier in Groningen (en Amsterdam) met zijn allen kei hard voor hebben gewerkt en aan blijven werken. Uiteraard bedankt voor de felicitaties!

  geplaatst op
 • En natuurlijk wil ik ook even de aandacht richten op Daisycon op de 22e plek!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.