Online Word of Mouth in Nederland

Online Word of Mouth in Nederland
, Upstream
@marcoderksen

wieblogt.nl

Helaas is de lunchsessie over online word of mouth vorige week tijdens Emerce eDay niet helemaal goed uit de verf gekomen. Er was voldoende belangstelling en ook hadden we onze presentatie goed voorbereid alleen de logistiek liet ons een beetje in de steek waardoor de presentatie rommelig verliep en veel mensen niet goed hebben kunnen horen waar het nu over ging.

Gelukkig zaten er mensen voor in de zaal die een prima verslag hebben gemaakt van het onderzoek naar word of mouth in Nederland (uitgevoerd door Buzzbasics en Blogresearch). Leden van Marketingfacts kunnen overigens de presentatie hier downloaden.

In het tweede deel van de presentatie werd wieblogt.nl gedemonstreerd. Buzzbasics is in een afrondende fase van deze nieuwe tool waarmee inzicht kan worden verkregen in de Nederlandse blogosfeer. Uiteraard houden we jullie op de hoogte wanneer de eerste versie beschikbaar komt voor beta-testers.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.