Studenten Marketing Kalender

Studenten Marketing Kalender
,
@Polledemaagt

Dit weekend is de Studenten Marketing Kalender gelanceerd, een initiatief van NIMA Students, de studentengroepering binnen het NIMA, om alle interessante marketingevents voor studenten te bundelen.

Een studenten marketing kalender? Natuurlijk bestaat PIM‘s marketingkalender.nl en maakte Frank ooit een veelbelovend begin, maar een equivalent voor marketingminnende studenten was er tot op heden niet (Marco, waar blijft de MF Marketingkalender ;) )
De kalender biedt de mogelijkheid zelf events toe te voegen, je te abonneren op de webfeed/RSS feed of je te abonneren via email.

Deze week was er overigens al meer nieuws binnen de studenten marketing wereld, met de lancering van Generation Next, een platform voor interactieve marketing talenten.

 


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Had 'm achter de schermen al gezien; ziet er goed uit Polle, complimenten! Ook goed om te zien dat de Marketingfacts-BBQ netjes is opgenomen ;-)

    Over de Marketingfacts Marketingkalender, in de oude versie was die aanwezig en hield ik het handmatig bij. Een onmogelijke opgave bleek al snel. Ben aan het kijken naar een nieuw formaat maar heb eerste een paar andere zaken die goed neergezet moeten worden. Maar wordt aan gewerkt dus!

    geplaatst op
  • MF-BBQ moet toch wel het voorlopige hoogtepunt van het collegejaar worden :)

    Ben benieuwd naar de nieuwe kalender ... zou het erg prettig vinden. Eerst maar eens de andere projecten afmaken.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.