• Mobile
    wordt gesponsord door

Mobile Phone Photography Award 2006

Mobile Phone Photography Award 2006

The Phone House en Vodafone gaan de eerste MOPPA 2006 Award uitreiken voor de beste foto, gemaakt met een mobiele telefoon. Insturen moet voor 1 oktober en moet, hoe kan het ook anders, per MMS. De inzendingen tot nu toe (zo’n 45) zijn te bekijken op de site. Tot nu toe is het niveau behoorlijk laag, maar de inzendingen zijn net begonnen.

De reden voor de Award volgens de website:

The sky is the limit voor de laatste generatie mobiele telefoons. Functies als bellen, MMS-en, internetten en gamen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Echter, één ding was tot nu toe nog niet mogelijk: naam maken als fotograaf. Dit terwijl je met je mobiele telefooncamera toch over het juiste gereedschap beschikt om topfoto’s te maken. Reden te meer om waardering te geven aan juist díe foto’s, die spontaan, artistiek, gek, of mooi, en net op hét moment suprême genomen zijn.

Het lijkt me lastig te controleren of foto’s ook echt met een mobiele telefoon gemaakt zijn. Insturen kan namelijk ook per e-mail.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Partyscene heeft een overeenkomst met de MOPPA, waarbij ze advertenties tonen bij iedere party foto. Ook in de nieuwsbrief besteden ze aandacht aan dit initiatief. En heel Rotterdam hangt vol met posters over de MOPPA. Een hoop aandacht dus!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.