Onderzoek naar het journalistieke gehalte van weblogs

Onderzoek naar het journalistieke gehalte van weblogs
Arjan Dasselaar:
(...) Heb je een weblog? Ben je benieuwd of wat je daarop doet, als journalistiek gezien kan worden of niet? Anders wij wel. De Vereniging van Onderzoeksjournalisten en de Universiteit Leiden doen onderzoek naar het journalistieke gehalte van weblogs, in het kader van de Master-scriptie van joors troelie. Als je het afgelopen jaar minimaal één bericht op je weblog hebt geplaatst (vaker mag, uiteraard), willen we jouw mening weten. Hoe meer webloggers meedoen, hoe betrouwbaar het onderzoek, dus vraag ook je mede-webloggers om de enquete in te vullen. Die vind je op onderzoek.zachtei.nl. Onder de deelnemers worden tien exemplaren van het Handboek Digitale Criminaliteit verloot. Het verbatim kopiëren van dit postje wordt sterk aangemoedigd ;-) (...)
Voor een online onderzoek erg veel vragen maar voor de wetenschap heb ik namens Marketingfacts uiteraard meegedaan. Ben benieuwd naar de resultaten (die medio augustus beschikbaar komen).


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Zou hij echt joors troelie heten? Lijkt me erg onwaarschijnlijk! Ik denk dat de schrijver op dat moment zijn vaste bezoekers aansprak!

    geplaatst op
  • Oww ik ben niet zo snugger :P

    geplaatst op
  • Is uiteindelijk dus oktober geworden.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.