kies een categorie
 • Stagiair(e) marktonderzoeker/market researcher

  bij Fibéo
  Stagiair(e) marktonderzoeker/market researcher Stagiair(e) marktonderzoeker/market researcher
  Ben jij opzoek naar een stage in marketing en onderzoek? Wil jij werkervaring op doen in een dynamische en informele werkomgeving met vakbekwame professionals? Dan is Fibéo wat voor jou! Fibéo houdt zich bezig met een innovatieve methode van online marktonderzoek op diverse gebieden. Wij leveren een waardevolle bijdrage aan de marketing- en communicatiestrategie van diverse A-merken.
 • Stagiair Content & Community (bilingual NED-ENG / engelstalig)

  bij MassMovement
  Stagiair Content & Community (bilingual NED-ENG / engelstalig)
  Stagiair Content & Community (bilingual NED-ENG / engelstalig)
  Heb je een vlotte Engelse pen en lijkt het je het leuk om content te schrijven voor een nieuw startend project van MassMovement? Zoek je naar een leuk bedrijf om meer ervaring op te doen? En heb je ook nog eens interesse in honden? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!
 • Stage: Communicatie & Multimediadesign

  bij Leeff.com
  Stage: Communicatie & Multimediadesign
  Stage: Communicatie & Multimediadesign

  Leeff.com is een Online Conceptstore met trendy woon-, kook- en lifestyle accessoires. Onze groei is stormachtig en onze ambitie onverminderd groot. Om deze ambities waar te blijven maken, is communicatie met onze fans van groot belang. Vanuit die behoefte zijn we op zoek naar talentvolle stagiaires CMD!

 • Stage Online Marketing

  bij TrainTool
  Stage Online Marketing
  Stage Online Marketing
  Online marketing, dat is toch lekker tweeten en af een toe een blogje schrijven? Nee. Maar dat weet jij ook wel. Bij ons ga je samen met de marketeer aan de slag met het complete inboundmarketingproces. Van contentcreatie tot social media-advertising en van lead nurturing tot SEO; elk onderdeel van moderne B2B-marketing komt langs. En mis je iets, dan kunnen we dat direct uitproberen. Het is fijn als je eigen ideëen inbrengt en deze kunt beargumenteren.
 • Stage Internationale B2B Marketing

  bij Korn Ferry
  Stage Internationale B2B Marketing Stage Internationale B2B Marketing

  B2B Marketing & Communicatie stage in een dynamische, groeiende en internationale organisatie in Amsterdam.

 • Projectmanagement stage in hartje Amsterdam

  bij Vertaalbureau Textwerk
  Projectmanagement stage in hartje Amsterdam
  Projectmanagement stage in hartje Amsterdam

  Ben jij op zoek naar een uitdagende projectmanagement stage met ontzettend veel afwisseling en kansen? Wij zijn een jong, ondernemend en succesvol bedrijf dat gevestigd is in het centrum van Amsterdam. We werken voor grote, toonaangevende klanten zoals Expedia en Tom Tom maar ook voor creatieve start-ups zoals Funda en Werkspot. Weet jij van aanpakken en ben je enthousiast? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Sales
  • vrijdag 16 december 2016
  • Amsterdam
 • STAGE: Communicatiestrateeg & Marketeer

  bij FITCH
  STAGE: Communicatiestrateeg & Marketeer
  STAGE: Communicatiestrateeg & Marketeer

  Heb jij een goede pen? Heb je gevoel voor taal zodat je deze droge vacature veel aansprekender kunt opschrijven? Bezit je originele ideeën? Heb je gevoel bij de online wereld en weet je hoe je met tekst de aandacht kunt trekken? Heb je zin om een startup mede op de kaart te zetten? Wij zijn hard op zoek naar een gedreven stagiar(e) die onze communicatie, PR en marketing activiteiten professioneel vorm gaat geven.

 • Stage: Online Marketing & Zoekmachine optimalisatie (SEO)

  bij LEQUAL
  Stage: Online Marketing & Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  Stage: Online Marketing & Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  LEQUAL richt zich volledig op de online marketing voor onze klanten. Als SEO stagiaire ben jij verantwoordelijk voor de rankings van onze klanten in Google. In deze functie pas je huidige strategieën toe en krijg je de mogelijkheid nieuwe strategieën te bedenken. Daarnaast zul je verantwoordelijk zijn voor o.a.: – Linkbuilding – Content schrijven – Uitvoeren van zoekwoord onderzoeken – Monitoren van websites van klanten – Onderhouden van klantcontacten en relaties
 • Uitdagende Stage Brand Management bij DHL

  bij DHL
  Uitdagende Stage Brand Management bij DHL
  Uitdagende Stage Brand Management bij DHL
  Is Brand Management helemaal jouw ding, werk je graag in een klein team binnen één van de grootste bedrijven in een markt die zich razendsnel ontwikkeld en ben jij per januari/februari op zoek naar een leerzame meewerkstage? Lees dan snel verder.
 • Uitdagende Stage Marketingcommunicatie

  bij DHL
  Uitdagende Stage Marketingcommunicatie
  Uitdagende Stage Marketingcommunicatie
  Is Marketingcommunicatie helemaal jouw ding, werk je graag in een klein team binnen één van de grootste bedrijven in een markt die zich razendsnel ontwikkeld en ben jij per januari/februari op zoek naar een leerzame meewerkstage? Lees dan snel verder.