kies een categorie
 • STAGIAIR(-E)S MARKETING NATIONAL GEOGRAPHIC

  bij G+J Media
  STAGIAIR(-E)S MARKETING NATIONAL GEOGRAPHIC
  STAGIAIR(-E)S MARKETING NATIONAL GEOGRAPHIC

  National Geographic. Wie kent het merk niet? National Geographic Magazine kenmerkt zich door indrukwekkende fotoreportages over interessante onderwerpen. Naast National Geographic Magazine, vallen ook National Geographic Traveler, Historia, Junior en de line & brand extentions (boeken, webshop, DVD’s etc.) onder de verantwoordelijkheid van het marketingteam. En met de organisatie van de jaarlijks terugkerende evenementen zoals de Fotowedstrijd en de Vakantiebeurs is er geen dag hetzelfde.

 • (Afstudeer) Stage Content en Community Management

  bij The Online Group
  (Afstudeer) Stage Content en Community Management
  (Afstudeer) Stage Content en Community Management
  Gaat jouw hart ook sneller kloppen van mooie online marketingcampagnes? Ben je ondernemend en gek op contentmarketing? Dan is deze stage ├ęcht iets voor jou!
 • Online marketing stage

  bij De Klantenmachine
  Online marketing stage Online marketing stage

  Wij zijn op zoek naar een gedreven duizendpoot die wil werken in een sterk groeiend online marketing bedrijf.

 • Stage Marketing & Sales

  bij HelloFresh
  Stage Marketing & Sales
  Stage Marketing & Sales

  Wil jij werken in een jong, dynamisch team in een van de spannendste e-commercesectoren van dit moment? Kom ons dan versterken en help de foodmarkt van de Benelux te veroveren! Voor ons groeiende team zijn wij vanaf de zomer op zoek naar een proactieve, resultaatgerichte stagiair(e) die het leuk vindt om hands-on ervaring op te doen in het Marketing & Sales team.

 • Stage: Online Marketing (o.a. SEO SEA)

  bij Sooda internetbureau B.V.
  Stage: Online Marketing (o.a. SEO SEA)
  Stage: Online Marketing (o.a. SEO SEA)
  Pssst... stage lopen bij een piepklein internetbureau midden in de randstad met vet veel online kennis? Doe dat dan bij ons, wij werken namelijk aan eigen succesvolle online concepten en groeien als kool. Wij scoren nu al goed in Google enzo maar wij kunnen je hard gebruiken om dingen nog beter te maken. Daar krijg je wat voor terug, een hele hoop kennis, een sjieke stagevergoeding en een gezonde lunch. Bij interesse is er de mogelijkheid om na je stage bij ons te blijven werken.
 • Stagiair(e) Sales

  bij OppoSuits
  Stagiair(e) Sales
  Stagiair(e) Sales
  Wij zijn per augustus/september 2017 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) binnen het vakgebied van sales. Wij bieden een meewerkstage waar gepaste ruimte is voor het maken van stageopdrachten.
  • Sales
  • dinsdag 21 maart 2017
  • Roelofarendsveen
 • Stage: Online Marketing (SEO/SEA) in Capelle aan den IJssel

  bij Webleaders
  Stage: Online Marketing (SEO/SEA) in Capelle aan den IJssel
  Stage: Online Marketing (SEO/SEA) in Capelle aan den IJssel
  Webleaders is een kleinschalig internet marketing bureau dat zich inzet voor diverse e-commerce retailers in de woon- interieur en tuinartikelen branche. Wij zijn op zoek naar een meewerk stagiair die een bijdrage kan leveren aan de operationele invulling van diverse (online) marketing activiteiten. Je krijgt te maken met sterk wisselende werkzaamheden. Van het beheren van online communities, zoekmachine optimalisatie (SEO) en content marketing. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is ons specialisme