kies een categorie
 • Stage: Online Marketing (o.a. SEO SEA)

  bij Sooda internetbureau B.V.
  Stage: Online Marketing (o.a. SEO SEA)
  Stage: Online Marketing (o.a. SEO SEA)
  Pssst... stage lopen bij een piepklein internetbureau midden in de randstad met vet veel online kennis? Doe dat dan bij ons, wij werken namelijk aan eigen succesvolle online concepten en groeien als kool. Wij scoren nu al goed in Google enzo maar wij kunnen je hard gebruiken om dingen nog beter te maken. Daar krijg je wat voor terug, een hele hoop kennis, een sjieke stagevergoeding en een gezonde lunch. Bij interesse is er de mogelijkheid om na je stage bij ons te blijven werken.
 • Stagiair(e) Sales

  bij OppoSuits
  Stagiair(e) Sales
  Stagiair(e) Sales
  Wij zijn per augustus/september 2017 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) binnen het vakgebied van sales. Wij bieden een meewerkstage waar gepaste ruimte is voor het maken van stageopdrachten.
  • Sales
  • dinsdag 21 maart 2017
  • Roelofarendsveen
 • Stage: Online Marketing (SEO/SEA) in Capelle aan den IJssel

  bij Webleaders
  Stage: Online Marketing (SEO/SEA) in Capelle aan den IJssel
  Stage: Online Marketing (SEO/SEA) in Capelle aan den IJssel
  Webleaders is een kleinschalig internet marketing bureau dat zich inzet voor diverse e-commerce retailers in de woon- interieur en tuinartikelen branche. Wij zijn op zoek naar een meewerk stagiair die een bijdrage kan leveren aan de operationele invulling van diverse (online) marketing activiteiten. Je krijgt te maken met sterk wisselende werkzaamheden. Van het beheren van online communities, zoekmachine optimalisatie (SEO) en content marketing. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is ons specialisme
 • MARKETING STAGIAIR(-E) GLAMOUR PER DIRECT

  bij G+J Media
  MARKETING STAGIAIR(-E) GLAMOUR PER DIRECT
  MARKETING STAGIAIR(-E) GLAMOUR PER DIRECT
  Het marketingteam van Glamour is per direct en vanaf juli op zoek naar een nieuwe stagiair(-e)! Doe jij een marketing gerelateerde studie op Hbo/Wo-niveau en wil je ervaring opdoen bij het grootste modeblad van Nederland? Dan is dit zeker iets voor jou!
 • Stage: Marketing Internship with Scribe Software

  bij Scribe Software
  Stage: Marketing Internship with Scribe Software
  Stage: Marketing Internship with Scribe Software

  Scribe Software is fast changing data integration software company that is growing rapidly. Scribe is looking for a talented, positive minded individual to join our marketing team. The Marketing Internship at Scribe is a great role for a students looking to get real-world experience that will help launch their marketing career. The marketing intern will help members of the marketing team in a wide variety of activities and will get hands-on experience with the entire marketing operations.

 • Stagiair online redactie

  bij Marketingfacts
  Stagiair online redactie
  Stagiair online redactie

  Marketingfacts is een platform voor (online) marketeers. Met blogposts, maandelijkse Specials en het Marketingfacts Jaarboek informeren en inspireren wij marketeers met als doel hen beter te maken in hun werk. Maandelijks bereiken wij gemiddeld 200.000 unieke bezoekers. Onder nieuwe leiding worden in de komende maanden en jaren nieuwe initiatieven opgezet om het platform verder uit te bouwen. En misschien ben jij wel degene die ons gaat helpen bij die groei!

  • maandag 25 juli 2016
 • Online & Social Media Stagiaire

  bij Prinses Beatrix Spierfonds
  Online & Social Media Stagiaire
  Online & Social Media Stagiaire

  Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor de 200.000 mensen met een spierziekte in Nederland. Ons doel is om alle spierziekten de wereld uit te krijgen, ons middel daarbij is wetenschappelijk onderzoek.

  Onze online kanalen worden een steeds belangrijker. Via onze social media, e-mailnieuwsbrief, website en actiesite vertellen we over ons werk, over de impact van spierziekten en zijn we altijd op zoek naar donateurs, collectanten en actievoerders. Om onze afdeling fondsenwerving & communicatie te ondersteunen, zijn we op zoek naar een: 

  • maandag 23 mei 2016
  • Den Haag
 • Stagiair(e) Marketing / Communicatie | HBO

  bij BRIK fietsen
  Stagiair(e) Marketing / Communicatie | HBO
  Stagiair(e) Marketing / Communicatie | HBO

  Graag zou ik in contact komen met een stagiair(e) die zelfstandig marketing / communicatie projecten kan bedenken en uitvoeren. Samen gaan we bepalen wat er nodig is en wat we gaan doen. Daarna mag je dit zelf gaan uitwerken en uitvoeren. Het doel is op lowbudget basis veel publiciteit binnen halen voor het merk BRIK ter bevordering van de verkoop en branding van het merk BRIK.