kies een categorie
 • MARKETING STAGIAIR(-E) GLAMOUR PER DIRECT

  bij G+J Media
  MARKETING STAGIAIR(-E) GLAMOUR PER DIRECT
  MARKETING STAGIAIR(-E) GLAMOUR PER DIRECT
  Het marketingteam van Glamour is per direct en vanaf juli op zoek naar een nieuwe stagiair(-e)! Doe jij een marketing gerelateerde studie op Hbo/Wo-niveau en wil je ervaring opdoen bij het grootste modeblad van Nederland? Dan is dit zeker iets voor jou!
 • Stage: Marketing Internship with Scribe Software

  bij Scribe Software
  Stage: Marketing Internship with Scribe Software
  Stage: Marketing Internship with Scribe Software

  Scribe Software is fast changing data integration software company that is growing rapidly. Scribe is looking for a talented, positive minded individual to join our marketing team. The Marketing Internship at Scribe is a great role for a students looking to get real-world experience that will help launch their marketing career. The marketing intern will help members of the marketing team in a wide variety of activities and will get hands-on experience with the entire marketing operations.

 • Stagiair Social Media Manager

  bij Fresh Bridge
  Stagiair Social Media Manager
  Stagiair Social Media Manager
  Fresh Bridge is (per direct) op zoek een enthousiasteling die zich een leven zonder social media niet kan voorstellen. Je hebt een neusje voor (social) trends en je weet waar je je dagelijkse portie inspiratie vandaan moet halen. Je bent super sociaal, creatief en georganiseerd tegelijkertijd. Je krijgt de mogelijkheid om in een commerciële omgeving Social Media Marketing te leren en toe te passen. Je werkt voor (en met!) grote klanten zoals SNS Bank, Chupa Chups, DSM, Landal GreenParks en Biode
 • Stagiair Video Designer

  bij Fresh Bridge
  Stagiair Video Designer
  Stagiair Video Designer

  We zijn per direct op zoek naar een creatieveling die zich een leven zonder social media niet kan voorstellen. Je hebt een neusje voor (social) trends en je weet waar je je dagelijkse portie inspiratie vandaan moet halen. Je bent super sociaal, sportief en creatief en je deelt dit graag met je vrienden en collega’s. Je krijgt de mogelijkheid om je in een commerciële omgeving te ontwikkelen tot creatief/video designer. Je leert alles over social media marketing en je werkt voor en met grote klant

 • Stagiair Visual Designer

  bij Fresh Bridge
  Stagiair Visual Designer
  Stagiair Visual Designer

  Wij zijn per direct op zoek naar een creatieveling die zich een leven zonder social media niet kan voorstellen. Je hebt een neusje voor (social) trends en je weet waar je je dagelijkse portie inspiratie vandaan moet halen. Je bent een echte beeldmaker en je wilt alles om je heen vastleggen. Je bent super sociaal, sportief en creatief en je deelt dit graag met je vrienden en collega’s. Je krijgt de mogelijkheid om je in een commerciële omgeving te ontwikkelen tot creatief designer. Je leert alles

 • Social media en content marketing stage in de foodsector

  bij Smilde Bakery
  Social media en content marketing stage in de foodsector
  Social media en content marketing stage in de foodsector
  Social media en content marketing stage in de foodsector Smilde Bakery is opzoek naar een aanstormend marketingtalent op het gebied van content- en social media marketing. Tijdens deze toffe stage neem je onder andere onze social (B2B en B2C) kanalen voor jouw rekening, onder andere voor ons merk HomeMade Bakmixen.
 • Stagiair(e) marktonderzoeker/market researcher

  bij Fibéo
  Stagiair(e) marktonderzoeker/market researcher Stagiair(e) marktonderzoeker/market researcher
  Ben jij opzoek naar een stage in marketing en onderzoek? Wil jij werkervaring op doen in een dynamische en informele werkomgeving met vakbekwame professionals? Dan is Fibéo wat voor jou! Fibéo houdt zich bezig met een innovatieve methode van online marktonderzoek op diverse gebieden. Wij leveren een waardevolle bijdrage aan de marketing- en communicatiestrategie van diverse A-merken.
 • Stagiair Content & Community (bilingual NED-ENG / engelstalig)

  bij MassMovement
  Stagiair Content & Community (bilingual NED-ENG / engelstalig)
  Stagiair Content & Community (bilingual NED-ENG / engelstalig)
  Heb je een vlotte Engelse pen en lijkt het je het leuk om content te schrijven voor een nieuw startend project van MassMovement? Zoek je naar een leuk bedrijf om meer ervaring op te doen? En heb je ook nog eens interesse in honden? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!
 • Stage: Communicatie & Multimediadesign

  bij Leeff.com
  Stage: Communicatie & Multimediadesign
  Stage: Communicatie & Multimediadesign

  Leeff.com is een Online Conceptstore met trendy woon-, kook- en lifestyle accessoires. Onze groei is stormachtig en onze ambitie onverminderd groot. Om deze ambities waar te blijven maken, is communicatie met onze fans van groot belang. Vanuit die behoefte zijn we op zoek naar talentvolle stagiaires CMD!

 • Stage Online Marketing

  bij TrainTool
  Stage Online Marketing
  Stage Online Marketing
  Online marketing, dat is toch lekker tweeten en af een toe een blogje schrijven? Nee. Maar dat weet jij ook wel. Bij ons ga je samen met de marketeer aan de slag met het complete inboundmarketingproces. Van contentcreatie tot social media-advertising en van lead nurturing tot SEO; elk onderdeel van moderne B2B-marketing komt langs. En mis je iets, dan kunnen we dat direct uitproberen. Het is fijn als je eigen ideëen inbrengt en deze kunt beargumenteren.