Opleidingen

(Online) marketeers helpen hun werk beter te doen!

Sinds de oprichting in 2002 heeft Marketingfacts haar positie als hét Nederlandstalige kennisplatform op het gebied van interactieve marketing steeds verder versterkt. Marketingfacts gaat niet voor het snelle nieuws, de focus ligt volledig op het delen en verspreiden van kennis gericht op de ontwikkeling van de marketingprofessional.

Dit gebeurt via Marketingfacts.nl, maar ook via Marketingfacts Updates, Incompany trainingen, NIMA Masterclasses en webinars.

Meer weten over Marketingfacts opleidingen of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met Bram Koster, 06 20 35 23 92 of stuur een mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Marketingfacts Updates

Weinig vakgebieden zijn zo breed en ontwikkelen zich zo snel als (online) marketing.

Goed invulling geven aan hun vak vraagt van marketeers dat zij zich continu op de hoogte stellen van de laatste stand van zaken én dit kunnen vertalen naar hun dagelijkse praktijk.

Samen met trainingsbureau How & Knower ontwikkelden wij Marketingfacts Updates: een uniek opleidingsprogramma voor en door ervaren marketing- en communicatieprofessionals.

Op 21 mei 2015 gaan we weer van start met een nieuwe reeks. Leerzame inhoudelijke middagsessies over actuele thema’s en nieuwste ontwikkelingen op gebied van digital marketing. De onderwerpen worden op expert-niveau aangeboden door één spreker vanuit de wetenschap en twee sprekers vanuit de praktijk.

Na het volgen van Marketingfacts Updates ben je dus helemaal op de hoogte van zowel de theorie als de praktijk. Niet alleen word je kennis uitgebreid, er is ook volop gelegenheid om met andere professionals te netwerken.

Meer informatie

Marketingfacts Incompany

Dankzij ons netwerk van 300 experts op het gebied van (online) marketing en de publicatie van zo’n 2.000 blogposts per jaar weten wij als geen ander welke kennis relevant is marketeers.

Om invulling te geven aan onze ambitie om (online) marketeers beter hun werk te laten doen delen we onze kennis graag. Dit kan via Marketingfacts Updates, de masterclasses die we samen met NIMA organiseren of tijdens een Marketingfacts Webinar. We bieden echter ook incompany trajecten waarbij de we inhoud volledig afstemmen op de wens van één organisatie. Bovendien komen wij op locatie, wat scheelt in de tijd die mensen kwijt zijn met hun opleiding.

Eerder verzorgden wij onder andere al incompany trajecten voor: Team Digital van Samsung Electronics Benelux, de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), HAS Hogeschool, Rabobank, OV9292, UMC St Radboud, Capgemini, Univé/VGZ/Iza/Trias.

NIMA Marketingfacts Masterclasses

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. Het doel van NIMA is om voor iedere marketeer op ieder gewenst niveau en via verschillende leervormen zijn persoonlijke groei en professionele ontwikkeling mogelijk te maken.

NIMA Academy is onderdeel van NIMA en biedt een groot aanbod eendaagse masterclasses, trainingen en workshops. En uitgebreid en gevarieerd programma speciaal voor marketingprofessionals.

Marketingfacts en NIMA Academy verzorgen jaarlijks meerdere masterclasses.

Marketingfacts Webinars

Met Marketingfacts Webinars geven wij invulling aan de behoefte van marketeers om in korte tijd hele concrete kennis op te doen. En dat zonder reistijd, gewoon op de eigen (werk)plek.

Tijdens een Marketingfacts Webinars draagt één van onze experts in maximaal anderhalf uur zijn of haar kennis over één onderwerp aan je over. Bovendien heb je als marketeer de mogelijkheid om tijdens het live webinar je vragen te stellen. Marketingfacts Webinars zijn bovendien een jaar lang online terug te kijken.

Company Webcast is specialist op het gebied van webinar, webcast en weblecture oplossingen. Door deze focus mag Company Webcast zich toonaangevend marktleider in de Benelux noemen en werken zij wereldwijd voor honderden opdrachtgevers. Marketingfacts en Company Webcast maken voor Marketingfacts Webinars gebruik van een zeer professioneel uitgeruste studio in Capelle aan de IJssel.