Blijf op de hoogte!

Je kunt op verschillende manieren op de hoogte blijven. Volg ons en je weet het als eerste als er een artikel online gaat.

RSS-Feeds

Als je op de hoogte wilt blijven van alle artikelen op Marketingfacts kun je de algemene RSS feed van Marketingfacts volgen. Ben je alleen geïnteresseerd in de artikelen uit een bepaalde rubriek, dan kun je de individuele RSS feed volgen:

Blog

Jobs

Kennisbank

Apps

Marketingfacts op Google Currents

Google Currents is een app waarmee je vanaf je smartphone of tablet nieuwskanalen, weblogs en online magazines ('edities') kunt ontdekken, lezen en delen. Ook kan je met Currents op de hoogte blijven van blogs op Marketingfacts:

Marketingfacts iPhone App

De laatste blogs op Marketingfacts 1 klik van je verwijderd. Download de Marketingfacts iPhone app.

Twitter

Op twitter zijn we actief met de volgende accounts:

  • @Marketingfacts: hier twitteren we direct de nieuwe artikelen maar kun je ook een vraag stellen aan de Marketingfacts-crew.

    Op onze Twylah-page kun je op een visueel aantrekkelijke manier ervaren wat we zoal Twitteren. Voor meer info lees deze review van Twylah.

  • @M_Research: via dit account twitteren we de nieuwste onderzoeken die op Marketingfacts zijn verschenen.

  • @MJobs: via dit account twitteren we de nieuwste vacatures van Marketingfacts Jobs.

  • @Back2TheFuture: via dit account twitteren we random oude artikelen uit het archief voor een stukje historisch perspectief.

Facebook

Vanzelfsprekend hebben we als marketeers ook een plekje in het gezichtenboekje van Mark Zuckerberg.

Google+

Last but not least ook op Google+ zijn we aanwezig. Niet vergeten dus om Marketingfacts in één van je cirkels te plaatsen!