Arjen Lubach opent het DYTG Industry event! #adv

Arjen Lubach opent het DYTG Industry event! #adv

Het is alweer de vierde jaar op rij dat de DYTG Industry dag wordt gehouden; hét zakelijke online video event voor industrie professionals om meer op te steken over vloggers, YouTubers en cases van bureau’s en bedrijven uit verschillende branches. Op de DYTG Industry dag wordt diep ingegaan op de kansrijke ontwikkelingen in online video, voor de zakelijke markt. Het thema is dit jaar: 'Leaving a Legacy'. Wat laat jij voor later achter? Met welke boodschap?

Het event wordt geopend door niemand minder dan Arjen Lubach, die met zijn 'Zondag met Lubach'-show zowel op tv als online flinke successen haalt. Arjen wordt geïnterviewd door Bram Koster van Marketingfacts maar ook jij mag hem een vraag stellen!

De start van de kaartverkoop is op 20 januari, houd Marketingfacts in de gaten en wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal earlybird tickets beschikbaar!

Op het event vind je plenaire sessies in de grote Supernova-zaal en 4 zalen met break-out sessies met elk een eigen thema:

  • Media/Entertainment
  • Profit/Non-profit
  • Overheid/Educatie
  • Masterclass/discussiepanel

Je kunt rekenen op fantastische sprekers die jou informeren, inspireren en weten te activeren, om nog meer uit jouw online video inzet te halen. De sprekers houden we nog even geheim. Want vanaf volgende week start de earlybird ticketverkoop! 

Voor de lezers van Marketingfacts hebben wij een speciale korting. Gebruik de link hieronder en je betaalt 20 euro minder dan de gewone early bird ticket!

Koop je ticket nu! 

Credits afbeelding: Titia Hahne, licentie: Alle rechten voorbehouden

Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel