Iedereen mobiel op Qlimax

       @mgvandenbroek    10748 x bekeken

{title}

Soms heb je aan een foto genoeg om een verhaal te vertellen. Heb zelf het gevoel dat bovenstaande foto via Bart Fussel (RapidSugar) niet al teveel toelichting nodig heeft. Super, wat een tijdsbeeld. Foto genomen op Qlimax.

0

Gepost in: Mobile marketing, Web analytics

14 Reacties

ik was er ook bij, prachtig podium hadden ze gebouwd!
vraag me echter wel af of het ook echt zijn foto is, want exact die foto is ook hier te vinden. Of hij is toevallig de fotograaf van Q-dance haha.

geplaatst op om 15:51 uur

ik bedoel hier

geplaatst op om 15:53 uur

Het is zeker niet mijn foto! Ik was op Qlimax voor Eristoff (Bacardi) en kreeg de foto's via hen. Wilde de massa met schermpjes gebruiken voor mijn presentaties. Had hem op mn twitter gezet, maar wist niet dat Matthijs m hier ging neerzetten! Foto's zijn dus van Q-dance! Ik zoek via via nog even de naam van de fotograaf!

geplaatst op om 15:59 uur

Bij Sensation zelfde verhaal.
Waar niet eigenlijk

geplaatst op om 16:15 uur

@Bart: Mijn voorgevoel had me al "via" in plaats van "van" doen gebruiken. We trekken het uiteraard recht als de fotograaf bekend is. Die kan er trouwens ook nog bezwaar tegen maken, trouwens, dat zullen we uiteraard respecteren.

geplaatst op om 19:16 uur

De foto is door Ibo Orgut gemaakt.

geplaatst op om 19:56 uur

hey, dat is toch één van de grote mensen achter Qlimax?

geplaatst op om 20:07 uur

Ibo? Grote man achter Q? Dat is Wouter T. toch! Lijkt hier wel partyflock trouwens?

geplaatst op om 21:34 uur

Tijdsbeeld van een flinke periode dan toch..

Qlimax 2004:

geplaatst op om 08:31 uur

Ben ik de enige, die het ook een beetje sneu vindt, dat je bij een live optreden toch nog bezig bent met media? Ik moet denken aan al die zielige Megabytes van korrelige en ranzige telefoonfoto's, die eenzaam nooit meer bekeken zullen worden, omdat "je had er bij moeten zijn om het goed te zien" argument.

geplaatst op om 09:54 uur

@Arne
Nee hoor, heel herkenbaar. In plaats van het moment te genieten ben je bezig met de conservering ervan. Zeker met filmpjes van vaak belabberde kwaliteit, geen mens die daar ooit nog naar kijkt.

geplaatst op om 10:30 uur

Ben er achter wie de fotograven zijn. Rutger Geerling, Heidie Duteweert, Kevin Verkruijsen en Alex van Oostrum hebben voor Q foto's genomen. Deze is waarschijnlijk van Rutger (staat in bestandsnaam).

@Michel Mooie foto! Het lijkt wel of er nu meer schermpjes zijn dan toen ;)

@Arne @Justin Ik herken het ook. Maar het "deel" gevoel is toch erg groot bij jongeren. Veel van mijn foto's op mobypicture worden toch vaak tussen de 50 en 100 x bekeken binnen 1 a 2 dagen.

geplaatst op om 10:39 uur

@Michel H Precies mijn idee, en kijk eens een stadionconcert van 10 jaar terug, dan zie je ook permanent honderden flitsers afgaan.

geplaatst op om 10:55 uur

de één plaatst twitpics van zijn avondmaal, de ander van een grappig stripje in de krant, de ander van een feest waar ze zijn geweest. Het gaat er toch gewoon om dat je iets wilt delen, zoals Bart zegt. En dat gaat tegenwoordig zo makkelijk ;)

geplaatst op om 22:35 uur

Plaats een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

  • Maximaal 5000 karakters. Basis HTML tags zoals <a> zijn toegestaan.

  • Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.